Dubai

Investeren met de wind in de rug

Hoewel onze prioriteit van origine ligt bij investeringen in Nederland zijn we er ons terdege van bewust dat het investeringsklimaat voor vastgoed in Nederland de afgelopen jaren een stuk uitdagender is geworden. Dat levert aan de ene kant nieuwe mogelijkheden op, maar aan de andere kant geloven wij erin dat investeren in een markt met de wind in de rug een uitstekende toevoeging kan zijn aan een gespreide portefeuille.

Snel groeiende metropool

De potentie van Dubai als snelst groeiende metropool was al langer bekend bij een van de Brickfund partners, die daar 13 jaar gewoond heeft en vastgoed in eigendom heeft gehouden. Dubai ontwikkelt zich steeds meer als aantrekkelijk alternatief voor inwoners van onder meer India, China, Europa en het Midden-Oosten. De demografische vooruitzichten, met een geprojecteerde groei naar 5.8mn inwoners in 2040 (van 3mn eind 2022) geven een enorme impuls aan de vastgoedmarkt.
Uitgebreide lokale expertise

Dubai heeft zich sterk ontwikkeld sinds het in 2002 mogelijk werd voor niet ingezetenen om vastgoed aan te kopen. Inmiddels is de vastgoedmarkt op veel vlakken geprofessionaliseerd en gegroeid. Het blijft echter van groot belang om samen te werken met de juiste lokale partners. Gezien haar uitgebreide, solide lokale netwerk is Brickfund de ideale, betrouwbare partner voor stabiele investeringen in Dubai.

Onbelaste inkomsten
Bijkomend voordeel is het gegeven dat inkomsten uit vastgoed onbelast zijn in Dubai. Brickfund werkt samen met een van de grote accountantskantoren om ervoor te zorgen dat uw investering ook in Nederland op de juiste wijze wordt verwerkt (in de meeste gevallen zullen deze inkomsten ook in Nederland vrijgesteld zijn van belasting).

Interesse in Dubai?

Laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen spoedig contact met u op.

Contactgegevens

Heeft u een vraag over Brickfund of wilt u investeren in een vastgoedfonds? Laat dan hieronder uw bericht achter.