Investeer in het solide Dubai Residential Fund

We zijn trots om, naast onze Nederlandse vastgoedfondsen, het Dubai Residential Fund te introduceren. Hier zijn de belangrijkste voordelen:

Ontvang de brochure

Laat hieronder uw gegevens achter. U ontvangt de digitale brochure vrijblijvend in uw mailbox.

Demografische groei als steunpilaar

Dubai’s demografische voorspellingen onderstrepen een robuuste en groeiende behoefte aan woningen. Met een verwachte groei van de bevolking van 3 miljoen eind 2022 naar 5,8 miljoen in 2040 blijft de vraag naar vastgoed groot. Deze ontwikkeling biedt investeerders niet alleen een uitstekende kans, maar ook een belangrijk fundament voor stabiele lange termijn vooruitzichten.

Strategisch kruispunt van drie continenten

Ontdek de enorme potentie van Dubai, de metropool die zich razendsnel ontwikkelt. Met een groeiend aantal inwoners uit landen als India, China, Europa en het Midden-Oosten die Dubai als thuisbasis kiezen, bevindt de stad zich op een uniek strategisch kruispunt van drie continenten. Deze positie geeft Dubai een voorsprong en vertaalt zich in een uitstekende kans voor de vastgoedmarkt.

Stabiel en aantrekkelijk resultaat

Politieke en financiële stabiliteit

Dubai hanteert een zeer stabiel investeringsregime en trekt grote buitenlandse investeringen aan.

Aantrekkelijke vastgoedrendementen

Vastgoedrendementen zijn aantrekkelijk in vergelijking tot andere grote steden in de wereld. 

Laagbelaste inkomsten

Door laagbelaste inkomsten kunt u profiteren van gunstige condities voor vermogensopbouw.

Meer weten? Vraag de brochure aan

Overweegt u om uw beleggingsportfolio uit te breiden? Dan is het essentieel om goed geïnformeerd te zijn. Brickfund Dubai Residential Fund biedt een gedetailleerde brochure, welke een grondig overzicht geeft van de vastgoedkansen in deze strategisch gelegen metropool. Hierin worden de marktdynamieken, risico’s en potentiële rendementen in kaart gebracht. Wij nodigen serieuze investeerders uit om deze brochure aan te vragen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over het benutten van de kansen die Dubai te bieden heeft.

Veelgestelde vragen

Dubai kent een stabiele regering en is een van de veiligste landen ter wereld. Het kent een zeer laag criminaliteitsniveau en is een aantrekkelijke plek om te wonen voor mensen uit meer dan 180 landen wereldwijd. De reputatie van Dubai als veilig en stabiel heeft ervoor gezorgd dat Dubai in 2022 de grootste instroom aan high net worth individuals ter wereld kende.
De aanvangsrendementen van investeringen in huurwoningen in Dubai liggen momenteel nog steeds een stuk hoger dan in Nederland, terwijl de prijs/m2 lager ligt dan die in de meeste grote Nederlandse steden.
De vastgoedmarkt in Dubai is open voor buitenlandse investeerders sinds 2002. De overheid heeft zich sindsdien altijd constructief opgesteld met een stabiele regelgeving die het belang van investeerders als een belangrijke factor meeweegt. Er blijft altijd een risico dat regelgeving ten nadele wordt aangepast, zoals we de afgelopen jaren in Nederland hebben kunnen ervaren.
De Verenigde Arabische Emiraten (waar Dubai onderdeel van is) voldoen sinds 2019 aan de eisen van de OECD en staan niet langer op de zwarte lijst. De VAE hebben in 2023 ook vennootschapsbelasting ingevoerd. Nederland heeft al sinds 2007 een belastingverdrag met de VAE en het investeren in Dubai is dan ook transparant en geaccepteerd. Groot voordeel blijft wel dat de VAE een aantrekkelijker belastingklimaat kennen dan Nederland en dat inkomsten uit in Dubai gelegen vastgoed onder voorwaarden vrijgesteld zijn in Nederland.
De locaties die wij geselecteerd hebben zijn allemaal gunstig gelegen. Door de enorme bevolkingsgroei en de navenante verkeersdrukte wordt locatie steeds belangrijker. De woningen die Brickfund aankoopt kennen daardoor historisch gezien een laag leegstandsrisico.
De lokale munt van de VAE (de Dirham) is sinds 1997 gekoppeld aan de US Dollar. Zolang deze koppeling in stand blijft lopen investeerders dus feitelijk risico voor koersfluctuaties van de US dollar ten opzichte van de Euro. Er zijn geen belemmeringen om gelden het land uit te krijgen en er zijn veel internationale banken gevestigd.
Bekijk hier het belastingvoordeel ten opzichte van een gelijkwaardige investering in Nederland.
Brickfund is opgericht in 2015 en is uitgegroeid tot een strategische investeringspartner voor particulieren, vermogende particulieren en familiekantoren. Brickfund beheert meer dan 100 miljoen euro aan activa, verdeeld over verschillende fondsen en privaat beheerde mandaten.
Brickfund richt zich op investeren in residentieel vastgoed dat een stabiele kasstroom genereert. Een goede locatie in de grootste steden, met gunstige demografische en economische vooruitzichten, is van groot belang. Daarnaast streven we naar waarde creatie door middel van actief assetmanagement, vooral op het gebied van duurzaamheid, renovaties en goede relaties met huurders.

Interesse in Dubai?

Laat hieronder uw gegevens achter. U ontvangt de digitale brochure direct in uw mailbox.

Contactgegevens

Heeft u een vraag over Brickfund of wilt u investeren in een vastgoedfonds? Laat dan hieronder uw bericht achter.