Wat we doen

Investeren in residentieel vastgoed

Brickfund is een investeringsmaatschappij met een focus op residentiële vastgoedinvesteringen. Brickfund is opgericht in 2015 en heeft zich ontwikkeld tot een strategische investeringspartner voor particulieren, high-net-worth individuals (HNWI’s) en family offices. Brickfund beheert in Nederland een vermogen van meer dan EUR 100mn, verdeeld over een aantal verschillende fondsen en privé mandaten.

Onze filosofie

Brickfund richt zich op investeringen in residentieel vastgoed die een stabiele kasstroom genereren. Een goede locatie in de grotere steden, met gunstige demografische en economische vooruitzichten, is daarbij van groot belang. Uiteraard is een scherpe aankoopprijs de basis voor een solide investering. Daarnaast streven wij ernaar om waarde toe te voegen door actief asset management, vooral in de vorm van verduurzaming en renovaties en goede relaties met huurders. Duurzaamheid staat bij ons en onze investeerders hoog in het vaandel, maar wel binnen de marges van een aantrekkelijke en competitieve beleggingspropositie.
Deal sourcing en execution
Brickfund richt zich voornamelijk op segmenten met beperkte(re) concurrentie, aangezien dat de grootste kans op gunstige aankoopcondities oplevert. De samenwerking met onze partner Aureum Vastgoed, die door jarenlange investering en optimalisatie een unieke sourcing methode ontwikkeld heeft, is daarbij van grote waarde.
Asset management

Het technische, commerciële en financiële beheer wordt uitgevoerd door vaste externe samenwerkings­partners, die een lang en solide track record hebben. Het asset management, oftewel optimalisatie van de portefeuille, wordt aangestuurd vanuit Brickfund zelf, veelal in samenwerking met onze partners.

Contactgegevens

Heeft u een vraag over Brickfund of wilt u investeren in een vastgoedfonds? Laat dan hieronder uw bericht achter.