Wie we zijn

Investment professionals met ervaring

Het management over de Brickfund fondsen wordt uitgevoerd door een multidisciplinair team met juridische, financi√ęle en fiscale expertise en jarenlange ervaring op het gebied van investment management. Integriteit, professionaliteit en een focus op lange termijn resultaat zijn onze belangrijkste kernwaarden.

Joris Vreeburg

Joris Vreeburg is Managing Director van Brickfund en verantwoordelijk voor de strategie en algemene gang van zaken binnen Brickfund. Hij onderhoudt contacten met investeerders, overziet het acquisitiebeleid en is actief betrokken bij investerings­beslissingen.

Marlies Hulshoff

Marlies Hulshoff is binnen Brickfund verantwoordelijk voor de functie van Risk Management en Compliance, alsmede juridische zaken. Marlies heeft een brede achtergrond in de beleggingssector, zowel als adviseur als inhouse.

Floris de Vries

Floris de Vries heeft, naast zijn acquisitieactiviteiten in de Nederlandse vastgoedsector, meerdere internationale investerings­mogelijkheden en markten geanalyseerd. Hij is afgestudeerd in Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit.

Bart Leclercq

Bart Leclercq is afgestudeerd bouwkundige van de Universiteit Delft en heeft bijna 25 jaar ervaring in de sector. Sinds 2004 is Bart actief in Dubai, waarbij hij betrokken is geweest bij een groot aantal projecten als bouwkundig ingenieur en architect.

Contactgegevens

Heeft u een vraag over Brickfund of wilt u investeren in een vastgoedfonds? Laat dan hieronder uw bericht achter.